Moja warka z Brewkitu
Autor
Krzysztof N.

Tym razem warka z Brewkitu od Czerwonej Dyni

Komentarze

Dodane przez Anonim (niezweryfikowany) - pon., 10/21/2019 - 09:22

Mirek B
1 miesiąc 2 tygodnie ago

Część. Co masz takie zielone w wiaderku?
Butelki plastikowe ?

Dodane przez Anonim (niezweryfikowany) - wt., 10/22/2019 - 11:48

Krzysztof N
1 miesiąc 2 tygodnie ago

Siema, tak to zdezynfekowane butelki z zamarzniętą wodą, pomagają w szybszym schłodzeniu warki, by zadać drożdże i zakończyć proces warzenia.

Dodane przez Anonim (niezweryfikowany) - pon., 11/11/2019 - 10:59

markoni
4 tygodnie 1 dzień ago

Ja żeby schłodzić wkładam butelki z wodą do zamrażarki i dolewam do brzęczki jak za bardzo schłodze to reguluje wrzątkiem i utrzymuje temperaturę fermentacji ok 21 stopni

Napisz coś

Zobacz również